Inschrijving participatie vanaf 15 november 2018

Inwoners van de gemeenten Noordoostpolder en Urk en van het voormalige Lemsterland krijgen nog deze maand de gelegenheid financieel mee te profiteren van Windpark Westermeerwind, onderdeel van Windpark Noordoostpolder. Vanaf 15 november kunnen zij exclusief inschrijven op twee speciaal voor dit doel opgerichte fondsen: het Westermeerwind Leningenfonds en het Westermeerwind Aandelenfonds. Inschrijving is mogelijk tussen 15 november 2018 en 31 januari 2019. Voor meer informatie: www.gavoordewind.nu of bezoek een van de informatieavonden:

19 november 19.30 uur: ‘t Voorhuys (De Deel 20) in Emmeloord
20 november 19.30 uur: Beachclub Lemmer (Industrieweg 2) in Lemmer
22 november 19.30 uur: Het Achterhuis (Burg. J. Schipperkade 2) op Urk

Vorig bericht
Gastles basisschool De Planthof
Volgend bericht
Dorpen vinden opnieuw mooie bestemming voor maatschappelijke bijdrage windpark

Related Posts

Niets gevonden.
keyboard_arrow_up