Initiatiefnemers Windpark Westermeerwind blij met uitspraak rechter

De initiatiefnemers van Windpark Westermeerwind zijn blij met de uitspraak van de rechter in de rechtszaak, die een groep van 32 agrariërs uit de Noordoostpolder tegen hen had aangespannen. De rechter oordeelde dat de groep niet aannemelijk heeft kunnen maken dat zij een exclusief recht hadden om tegen gunstigere voorwaarden financieel deel te nemen in het windpark dan andere omwonenden. De initiatiefnemers van Windpark Westermeerwind hebben steeds aangegeven dat alle omwonenden tegen dezelfde voorwaarden en op hetzelfde moment zouden mogen participeren. Klik voor het volledige bericht hier.

 

 

Vorig bericht
Dorpen vinden mooie bestemming voor maatschappelijke bijdrage windpark 2018
Volgend bericht
Bezoek Windpark Noordoostpolder deze zomer

Related Posts

Niets gevonden.
keyboard_arrow_up