Start bouw binnendijks – transportroutes bekend

De transportroutes voor het bouwverkeer zijn bekend, waarmee de civiele werkzaamheden voor het binnendijkse deel van Windpark Noordoostpolder langs de Noordermeerdijk en de Westermeerdijk starten.

Op 2, 3 en 4 april heeft NOP Agrowind informatieavonden gehouden in Rutten, Creil en Espel in verband met de start van de civiele werkzaamheden voor de aanleg van het binnendijkse deel langs de Noorder- en Westermeerweg van het windpark.

Tijdens deze informatiebijeenkomsten hebben NOP Agrowind, windmolenbouwer ENERCON en de aannemers Reef/De Waard en Dura Vermeer de belangstellenden geïnformeerd over de werkzaamheden die gaan plaatsvinden aan de Noordermeerdijk en de Westermeerdijk, wat de omgeving ervan zal merken, wat te verwachten is aan transporten, welke transportroutes worden gehanteerd en hoe wordt omgegaan met veiligheid.

Voor meer informatie en een beschrijving van de routes, zie de website van NOP Agrowind: http://www.nopagrowind.nl/page/197/werkzaamheden.html

 

 

Vorig bericht
Prijsvraag voor bezoekerscentrum bij Windpark Noordoostpolder
Volgend bericht
Raad van State bevestigt ontheffing- Aanleg Windpark Noordoostpolder kan door

Related Posts

Niets gevonden.
keyboard_arrow_up