Raad van State bevestigt ontheffing- Aanleg Windpark Noordoostpolder kan door

De Raad van State heeft zich positief uitgesproken over negen uitvoeringsbesluiten die gaan over de derde fase van de aanleg van Windpark Noordoostpolder; een daarvan is de ontheffing in het kader van de Flora en Faunawet. Hiermee is de laatste stap in het proces afgerond. Daarmee kan de bouw van Windpark Noordoostpolder in de komende jaren zijn beslag krijgen.

De initiatiefnemers van Windpark Noordoostpolder zijn blij met deze uitspraak en de zorgvuldige wegingen van de Raad van State. Na de positieve uitspraak van de Raad van State in februari 2012 zijn zij volop aan de gang met de voorbereidingen voor de bouw van het windpark. Naar verwachting is begin 2016 Windpark Noordoostpolder in bedrijf.

 

Vorig bericht
Start bouw binnendijks – transportroutes bekend
Volgend bericht
Bouwborden op twee locaties geplaatst

Related Posts

Niets gevonden.
keyboard_arrow_up