Bezoek Windpark Noordoostpolder op de Open Winddag zaterdag 17 juni

Het complete Windpark Noordoostpolder is gerealiseerd en dat vieren wij. U bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan dit bijzondere windpark op het land en in het water en aan wind & energy experience 11BEAUFORT.

Op zaterdag 17 juni vertrekken vanaf 9.30 uur ieder half uur bussen van 11BEAUFORT in Nagele naar Windpark Noordoostpolder voor een rondleiding van ongeveer een uur. U krijgt tijdens de rondleiding uitleg van een gids en de gelegenheid om ook vanaf de dijk de windturbines op land en in het water te bekijken.

Eenmaal terug staat de koffie voor u klaar met een lekkernij. Vervolgens hebt u vrij toegang tot informatiecentrum 11BEAUFORT. Hier kunt u op een andere manier de kracht van wind voelen, de hoogte van een windturbine ervaren en zelf energie opwekken. Voor kinderen is er een speurtocht met een prijsje.

Het belooft een interessant uitje te worden voor jong en oud!

Vooraf aanmelden is verplicht via: aanmelden.windparknoordoostpolder.nl/open-winddag-2017

 

 

Vorig bericht
Een indruk van de lancering van de lesmodule Wind voor NOP! met Jan Terlouw
Volgend bericht
Kennis opdoen en plezier tijdens Open Winddag Windpark Noordoostpolder

Related Posts

Niets gevonden.
keyboard_arrow_up