Verlichte Boerderijen Route van start

Op verzoek van de organisatie van de Verlichte Boerderijen Route neemt Windpark Noordoostpolder deel aan de derde editie van dit bijzondere evenement in de Noordoostpolder. Voor de gelegenheid is er een windturbine uitgelicht ter hoogte van het Espelerpad en het Ankerpad. De ca. 35 km lange route voert langs een 80-tal verlichte objecten en (agrarische) ondernemingen. Vaak wordt gedacht in de winter dat de boerderijen in diepe rust zijn. Niets is minder waar. Daarom stellen diverse agrarische en gastvrije bedrijven langs de route hun deuren open voor het publiek. De Verlichte Boerderijen Route is een initiatief van leden van de land- en tuinbouworganisatie LTO Noordoostpolder.
Na een geslaagd eerste weekend, is de lichtroute ook aankomend weekend 16-17-18 december van 16.00 tot ca. 22.30 uur te rijden en te bewonderen. Voor meer informatie over het evenement en de route, bezoek: www.lichtroutenoordoostpolder.nl

Vorig bericht
Minister Kamp opent Windpark Westermeerwind
Volgend bericht
Herziene richtlijnen verlichting windturbines op land

Related Posts

Niets gevonden.
keyboard_arrow_up