Eerste heipaal geslagen voor windmolens Noordermeerdijk

Vanmiddag is de eerste paal geslagen voor de eerste windmolen van NOP Agrowind op het land aan de Noordermeerdijk.

De wethouders Andries Poppe en Willy Schutte van gemeente Noordoostpolder gaven het startsein aan de machinist van de heimachine. De paal met een lengte van 25 meter werd zonder problemen de grond in geslagen. De werkzaamheden werden gemonitord door diverse deskundigen.

NOP Agrowind bouwt 26 windmolens op het land langs de Noordermeerdijk en de Westermeerdijk in de Noordoostpolder. Deze molens maken onderdeel uit van Windpark Noordoostpolder, dat bestaat uit 86 windmolens op het land en in het water. Zie voor meer informatie www.nopagrowind.nl

Vorig bericht
Start heiwerkzaamheden voor windmolens Noordermeerdijk
Volgend bericht
Lokaal consortium wint prijsvraag bezoekerscentrum Windpark Noordoostpolder

Related Posts

Niets gevonden.
keyboard_arrow_up